Reacties

Ik zou het op prijs stellen als je deze website zou willen beoordelen.
Mocht je ook een fotoshoot met me hebben gehad, laat dan eens weten wat je er van vond.
In ieder geval dank voor je reactie.

Rated 5 out of 5

We hebben een hele fijne ontspannende fotoshoot gehad. Joep nam goed de tijd om te zorgen dat de belichting en alles precies goed was. En luisterde ook heel goed naar onze wensen. Hij gaat zeer respectvol om met de mensen waar hij mee werkt.

En we zijn ook echt super blij met het eind resultaat. Er gaan zeker nog wat fotoshoots plaatsvinden.

Willemien
Rated 5 out of 5

Een heel fijne samenwerking, met wederzijdse uitwisseling van ideen. Heel ontspannen en zelfs met de nodige lol. Staat open voor nieuwe dingen, gaat geen uitdaging uit de weg. We leren elkaar wederzijds .

Heidi Janssen
Rated 4 out of 5

Een hele mooie overzichtelijke website, ook je indeling heel mooi en overzichtelijk.

Goed bereikbaar ook met je contactformulier.

Karin Loek
Rated 5 out of 5

Joep heeft van mij en mijn man hele mooie naaktfoto’s gemaakt op onze vakantie ergens in Frankrijk. Het was een hele relaxte ervaring en hij geeft jou het gevoel dat je mooi bent.

De andere foto’s op zijn website zijn erg gevarieerd en ik weet zeker dat er nog veel bijzondere foto’s op zijn website komen te staan.

Tineke
Rated 5 out of 5

Ik heb een paar keer met je mogen werken en heb het als heel gezellig ervaren. Er zijn mooie beelden uitgekomen. Je site ziet er ook mooi en verzorgt uit. We hebben nog wat in de planning en we gaan er weer wat moois van maken.

Wim
Rated 5 out of 5

Wat een mooi en leuk werk kom ik hier tegen….en veelzijdig. Ik offer me graag op voor een portret sessie.

Kees de Vries
Rated 5 out of 5

Joep is een man met een goed oog. Hij heeft oog voor de mooie dingen in de natuur en omgeving. Kleine details vallen hem op en dat reflecteert zich in zijn foto’s. En niet alleen beschikt hij over dat “oog “ maar is hij ook nog een zeer vriendelijk en geduldig man. Hij werkt professioneel en heel respectvol met zijn omgeving. Als fotograaf belangrijke eigenschappen vind ik. Zijn werk is een mooie weerspiegeling van hoe hij de wereld ziet. Hoe hij mensen ziet. Hoe hij de natuur ziet. Gepassioneerd.

Een heel fijne man om mee samen te werken en daarom raad ik Joep aan als u een fotograaf zoekt.

Annick
Rated 5 out of 5

Ik was zijn eerste model en het was voor mij de eerste keer dat ik model stond en ook nog eens bloot. Vanaf het eerste moment voelde het goed met hem. Joep is een integere fotograaf die je mooi op het plaatje weet te zetten, zoals je in de galerij kunt zien. Hij is iemand waar ik mensen naar doorstuur als ze het over een fotoshoot hebben. Vrienden van mij staan ook in de galerij en ik kan alleen maar zeggen dat hij ze heeft weten te vangen in wie ze zijn. Dat is toch wel een kunst apart.

Maria
Rated 5 out of 5

Joep Sengers is een heel fijne fotograaf om mee samen rlte werken. Zijn foto’s zijn altijd heel mooi en hij gaat zeer respectvol met zijn modellen om. Ik werk erg graag met hem samen

Klazina Hensen
Rated 5 out of 5

Ik heb 2 maal het genoegen gehad voor Joep te poseren en vond het geweldig. Zijn foto’s zijn altijd prachtig en hij haalt het beste bij een model naar boven. Dat er maar nog veel shoots mogen volgen😀

Helly Blokland