Reacties

Ik zou het op prijs stellen als je deze website zou willen beoordelen.
Mocht je ook een fotoshoot met me hebben gehad, laat dan eens weten wat je er van vond.
In ieder geval dank voor je reactie.

Rated 4,0 out of 5

Mooie site, en vooral ook de modelfotografie! Ik ben zelf in het verleden ook wel model geweest voor meestal amateurfotografen die bij mij thuis gefotografeerd hebben. Meestal was dat naaktfotografie. Ik ben nu heel wat ouder en ik heb nu dus ook een lichaam gekregen met de bijbehorende ouderdomstekenen. Dus voor de meeste fotografen niet meer zo interessant om te fotograferen.

Jerry
Rated 5,0 out of 5

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik geposeerd heb, maar nu na een tijd weer eens de foto’s bekeken, wat zijn ze mooi!! Dank je wel Joep.

Angelique Beentjes
Rated 5,0 out of 5

Joep is een leuke, sociale en gezellige fotograaf. Ik heb al meerdere malen met hem mogen samenwerken en ik ben altijd blij met de resultaten. Hij weet wat hij doet en hij werkt heel fijn samen. Ook staat hij open voor feedback en denkt hij daarin mee.

Viviane
Rated 5,0 out of 5

Ik heb tot nu toe twee keer met Joep geshoot maar beide keren een hele fijne samenwerking en de shoots in overleg! Joep neemt de tijd wat ook heel fijn is! Ik ben ook zeer tevreden met het resultaat van de foto’s! Ook heeft Joep de moeite genomen om naar mij toe te komen wat ik ook heel fijn vind!

Sandra Kramer
Rated 5,0 out of 5

We hebben een hele fijne ontspannende fotoshoot gehad. Joep nam goed de tijd om te zorgen dat de belichting en alles precies goed was. En luisterde ook heel goed naar onze wensen. Hij gaat zeer respectvol om met de mensen waar hij mee werkt.

En we zijn ook echt super blij met het eind resultaat. Er gaan zeker nog wat fotoshoots plaatsvinden.

Willemien
Rated 5,0 out of 5

Een heel fijne samenwerking, met wederzijdse uitwisseling van ideen. Heel ontspannen en zelfs met de nodige lol. Staat open voor nieuwe dingen, gaat geen uitdaging uit de weg. We leren elkaar wederzijds .

Heidi Janssen
Rated 4,0 out of 5

Een hele mooie overzichtelijke website, ook je indeling heel mooi en overzichtelijk.

Goed bereikbaar ook met je contactformulier.

Karin Loek
Rated 5,0 out of 5

Joep heeft van mij en mijn man hele mooie naaktfoto’s gemaakt op onze vakantie ergens in Frankrijk. Het was een hele relaxte ervaring en hij geeft jou het gevoel dat je mooi bent.

De andere foto’s op zijn website zijn erg gevarieerd en ik weet zeker dat er nog veel bijzondere foto’s op zijn website komen te staan.

Tineke
Rated 5,0 out of 5

Ik heb een paar keer met je mogen werken en heb het als heel gezellig ervaren. Er zijn mooie beelden uitgekomen. Je site ziet er ook mooi en verzorgt uit. We hebben nog wat in de planning en we gaan er weer wat moois van maken.

Wim
Rated 5,0 out of 5

Wat een mooi en leuk werk kom ik hier tegen….en veelzijdig. Ik offer me graag op voor een portret sessie.

Kees de Vries